Slik kobler du Nest Hello ringeklokke med kamera

Oppdatering: Vi har fått informasjon fra Nest om at Nest Hello nå er kompatibel med 12V ringetrafo. Det er snakk om en «over-the-air» oppdatering, og dermed ingen hardware endringer. Dette gjør tilgjengeligheten av ringetrafoer og kompatible ringeklokker mye enklerere. Vi kommer til å oppdatere dette innlegget så fort vi har fått testet flere produkter sammen med Nest Hello. 

Nest Hello er pr. dags dato markedets beste video ringeklokke etter vår mening.

Og vi er ikke alene om det..Gjør noen raske Google søk på Nest Hello så finner du en rekke tester, anmelder osv. som lovpriser produktet.

Men dessverre kan det være vanskelig for folk flest å koble den opp ettersom den krever 16V strømforsyning, samt et eksisterende ringeklokkesystem. I Norge og Europa generelt er standard 8-12V (i motsetning til USA hvor 16V ofte er standard). Derfor har det vært vanskelig å finne kompatible produkter som gjør det enkelt å koble opp Nest Hello.

Det er derfor vi er til – for å hjelpe deg på veien. Vi har kompetente medarbeidere som elsker å lage gode løsninger for våre kunder, og ikke minst leke oss med de nyeste og beste smarthus og sikkerhetsproduktene. Og nå har vi endelig en løsning for Nest Hello, med alt du trenger av produkter og informasjon for å satt den opp.

OBS: Husk at du må ha en elektriker til å koble opp trafoen hvis den skal plasseres i et sikringsskap. Dette har du ikke lov til å gjøre selv. Vis elektrikeren dette innlegget – så er dette en jobb som er over på kort tid.

Ok, la oss komme i gang! Dette er produktene du trenger.

Nest Hello

Honeywell D117, kablet ringeklokke 8-16V

Ringetrafo som kan gi 16V spenning

Ringeledning

Har du disse produktene har du det du trenger for å sette opp Nest Hello og vi kommer da til det aller viktigste.

Hvordan kobler du alt dette sammen?

Følg koblingskjema som vist under til punkt og prikke så er du i gang i løpet av kort tid.

 

 

 

 

 

Skrevet av

sikkerheten-selv.no

Sikkerheten-selv.no er hele Norges sikkerhetsbutikk på nett. Vi tilbyr et av Skandinavias største utvalg av sikkerhetsprodukter fra anerkjente leverandører over hele verden.

One thought on “Slik kobler du Nest Hello ringeklokke med kamera”

  1. Hei,

    Takk for godt og oppklarende innlegg. Jeg var av den formening at beskrevet løsning nettopp ville være løsningen for meg også, men så begynte jeg å sjekke (nytt hus, ferdigstilt nylig) og ser at jeg ringeklokke med innebygget trafo, og 230v frem til den – det er vel en D3230 jeg har, om jeg ikke tar feil.

    Hva er beste/enkleste løsning for de av oss som har en slik installasjon, helst uten drastiske inngrepp i vegg eller tak for å plassere/»gjemme» trafo?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.