Mål radon selv med en radonmåler

Er du bekymret over radonverdiene der du bor? Da bør du kjøpe deg en radonmåler, og enkelt og greit få mistankene dine bekreftet eller avkreftet. Radon er en luktfri gass som dannes fra radioaktive stoffer i berggrunnen, og finner veien inn i boliger via sprekker i grunnen, grunnvann og sprekker i konstruksjonen. Radon er desverre svært farlig, og gir blant annet økt risiko for lungekreft. I Norge dør faktisk ca. 300 mennesker hvert år pga. lungekreft forårsaket av radongass.

I vårt sortiment finner du den norske radonmåleren Canary. Canary er en digital radonmåler som både er enkel å bruke, svært nøyaktig og ikke minst veldig rimelig.  Canary radonmåler er utviklet av en gjeng med smarte hoder i teknologifirmaet Corentium AS i Oslo. Den aller største fordelen med radonmåleren fre Corentium er at den er utrolig enkel å bruke. Måleren går på batterier, så her det bare å sette i batteriene og måleren er i gang. Du får svar via displayet både langtidsmåling (mest nøyaktig) og korttidsmåling. Måleren kan enkelt resettes når du er ferdig med målingen i et rom, og ønsker å måle i et annet.

Ikke gå å bekymre deg for radon. MÅL og få mistankene dine bekreftet eller avkreftet!

Canary radonmåler

 

Skrevet av

sikkerheten-selv.no

Sikkerheten-selv.no er hele Norges sikkerhetsbutikk på nett. Vi tilbyr et av Skandinavias største utvalg av sikkerhetsprodukter fra anerkjente leverandører over hele verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *