Forskjellen mellom Ring Doorbell og Ring PRO

Wifi dørklokkene med kamera fra Ring har blitt verdens mest solgte wifi ringeklokker – og er i dag prisbelønte over hele verden. Tusenvis av fornøyde kunder og gode tilbakemeldinger er fasiten.

Alt dette bekreftes med en karakter på hele 4,2 av 5 mulige poeng hos Amazon!

Ring har virkelig skjønt det!

De utvikler fantastiske smarte og brukervennlige smart ringeklokker og overvåkningskameraer som alle med egen bolig har bruk for.

I tillegg er produktene av høy kvalitet og til en attraktiv pris.

En smart dørklokke med kamera og app er tross alt et av de første produktene man skaffer seg i jakten på en smartere og mer sikker bolig.

Okay. La oss komme i gang med sammenligningen.

Pr. i dag har Ring to ulike smart dørklokker med kamera å velge mellom – nemlig Ring Doorbell 2 og  Ring PRO. La oss ta en rask sammenligning.

Ring Doorbell 2
2199
Oppladbart batteri eller 8-16V fast strømspenning
Opptil 6 mnd. batterilevetid
HD 1080P
Finnes i 4 ulike farger
Wifi: 2,4 gHZ
Bevegensesensor: 5 valgbare soner
Live video: Ja
Størrelse: 12.65 x 6.17 x 2.21 cm
Passer best til: Alle
 
Ring PRO
2749
16-24V fast strømspenning (trafo medfølger)
Alltid tilkoblet med strøm
HD 1080 P
Leveres med 4 forskjellige fargedeksler
Wifi: 2,4 gHZ og 5 gHZ
Bevegensesensor: Fullstendig justerbare soner
Live video: Ja
Størrelse: 11,43 cm x 4,69cm x 2,3 cm
Passer best til: Boliger med eksisterende ringeklokkesystem.
 

De mest vesentlige forskjellene.

Strømforsyning

Utover størrelsen på de to dørklokkene er måten de blir strømforsynt på den mest vesentlige forskjellen.

Ring Doorbell 2 har et batteri som varer i alt fra 1-6 mnd. avhengig av bruk, temperatur osv. Batteriet kan enkelt tas ut og lades, og deretter settes tilbake i enheten.

Rett og slett en veldig smart løsning!

Fast strømforsyning

I tillegg til batteridrift kan du koble Ring Doorbell 2 til et eksisterende eller nytt kablet ringeklokkesystem som går på 8-12V. Dermed er Ring Doorbell veldig fleksibel, og for mange er det egentlig bare å bytte ut den gamle ringeknappen sin med Ring Doorbell.

Ring PRO derimot – benytter høyere spenning ettersom den har flere av

anserte funksjoner, høyere oppløsning osv. Til Ring PRO trenger du derfor mellom 16-24V spenning, noe som ikke er så vanlig her i Norge.

Men det har Ring tenkt på!

Derfor er en egen ringetrafo inkludert i pakken, i tillegg til en Ring Chime innvendig mottaker. Ringetrafoen som følger med bytter du dermed ut med den du har stående i sikringsskapet ditt fra før. Ringetrafoen sørger for rett spenning ut til Ring PRO.

Mage tenker at dette er vanskelig og skummelt – men det er enklere enn du tror..Er du i tvil, er dette en enkel og rask jobb for en elektriker.

Bevegelsesensor

En ting er helt sikkert. Vi garanterer deg at du kommer til å bli imponert over Ring PRO sin nye bevegelsesensor. Ta en kikk på bilde under. Smart, ikke sant?

Oppløsning

Edit: Etter at Ring kom med sin oppdaterte Ring Doorbell er nå oppløsningen også på Ring Doorbell HD1080P. Dermed er det ingenting som skiller de to modellene når det gjelder oppløsning. 

Ring PRO kommer har et kamera med HD 1020P oppløsning. Ring Doorbell har derimot HD 720P. Vi har testet begge opp mot hverandre med samme telefon og lysjustering. Du ser forskjell – men forskjellen er ikke avgjørende. Detaljene blir mer synlige og i mørke hjelper den oppgraderte oppløsningen.

Derimot er oppløsningen mer enn god nok på Ring Doorbell og du ser klart og tydelig hvem som ringer på.


En liten oppsummering

Funksjoner: Både Ring Doorbell og Ring PRO fungerer perfekt, de er begge stabile og gjør akkurat den jobben du ønsker de skal gjøre. Her er det forskjeller som bedre bevegelsesensor og oppløsning som tipper det i favør for Ring PRO.

Strømforsyning: Her er det klare fordeler med Ring Doorbell, ettersom den BÅDE kan brukes med det innebygde batteriet og kan kobles til et eksisterende ringeklokkesystem 8-16V. Ring PRO derimot krever bruk av kabler, samt ringetrafo i sikringsskapet. Dvs. litt mer installasjon.

Utseende, design og størrelse: Begge ringeklokke er både moderne og lekre å se på. Ring Doorbell 2 kommer med 2 ulike dekser – sølv og mørk bronsje. Ring PRO er en del mindre og tynnere ettersom den ikke har et batteri i seg. I tillegg kan du bytte mellom 4 ulike farger – ved å skifte det utvendige dekslet på ringeklokken. Faktisk er Ring PRO en av de peneste ringeknappene vi har i vårt sortiment.

Who is the winner!

Kort fortalt. Både Ring Doorbell 2 og Ring PRO er fantastisk gode produkter og du vil ikke bli skuffet uansett hvilken av de du velger.

Allikevel har vi en favoritt!

Ring PRO er en bedre ringeklokke med kamera og har flere funksjoner, bedre oppløsning og et lekrere design. Såfremt du har muligheten til å ha kabler ut til din ringeklokke anbefaler vi deg å velge Ring PRO.

Edit: Etter at Ring nå har lansert en oppdatert versjon av Ring Doorbell, nemlig Ring Doorbell 2 er det ikke lenger grunnlag for å si at PRO versjonen er så mye bedre. Med Ring Doorbell 2 får du markedets ledende smarte ringeklokke til en lav pris!

 

Skrevet av

sikkerheten-selv.no

Sikkerheten-selv.no er hele Norges sikkerhetsbutikk på nett. Vi tilbyr et av Skandinavias største utvalg av sikkerhetsprodukter fra anerkjente leverandører over hele verden.

10 thoughts on “Forskjellen mellom Ring Doorbell og Ring PRO”

  1. Hei Bent

   For øyeblikket er ikke RVD2 (Ring Video Doorbell 2) ikke tilgjengelig i Norge. Vi regner med å få den inn til lager i løpet av senhøsten. Som norsk importør av Ring vil RVD2 komme til salgs hos oss så fort den er lansert for det nordiske markedet.

   Bare å ta kontakt med igjen hvis du har flere spørsmål!

   Mvh
   Sikkerheten-selv.no

  1. Hei

   Ja, det vil den. I appen vil du hele tiden kunne lese av status på batteriet. I tillegg vil du også få varsel når det er på tide å lade batteriet i din Ring Doorbell 2.

   Har du flere spørsmål er det bare å ta kontakt med oss. Ha en fortsatt fin dag!

   Mvh
   Sikkerheten-selv.no

 1. Vil man med RING kunne være bort hjemmefra og se hvem der ringer på ? … eks. sidde på fjellet og se hvem der kommer forbi ?

  Kan man oppta video av hvem der har vært forbi ?

  1. Hei

   Ja, det kan du – dette er egentlig hele poenget med Ring Doorbell. Den gir deg muligheten til å se å snakke den som ringer på – uansett hvor i verden du befinner deg.

   Når det gjelder opptak av hva som skjer er også det mulig. Det er en tilleggstjeneste du bestiller direkte fra Ring. Du kan lese mer om se priser på dette her: https://ring.com/video-recording

   Har du flere spørsmål er det bare å ta kontakt med oss igjen. Ha en fin dag så lenge!

   Mvh
   Sikkerheten-selv.no

  1. Hei

   Ja, har du Ring Doorbell 2 koblet til et eksisterende ringeklokkesystem vil også ringeklokken din ringe som normalt. Ring Doorbell 2 er i utgangspunktet ikke noe annerledes enn en standard ringeknapp, sett bort fra at den er mer avansert med kamera, wifi osv. Det er fortsatt 2 ledninger som kobles på terminalene på baksiden av enhetene – akkurat som på din tradisjonelle ringeknapp i dag.

   Har du flere spørsmål er det bare å ta kontakt med oss!

   Mvh
   Sikkerheten-selv.no

 2. Er veldig fornøyd med min Ring doorbell2, men opplever at det kan ta noe lang tid fra det ringer på døra og til jeg får opp dette på mobilen. Dersom jeg er hjemme, så virker det litt rart – siden jeg da sitter i stua med mobilen og venter på at anropet skal fremkomme i appen «lenge» etter at jeg har hørt kimingen fra ringeapparatet…
  Er det noe jeg kan gjøre for å hindre denne forsinkelsen??

  1. Hei Ronny

   Om du er hjemme eller ikke spiller faktisk ingen rolle. Det er ingen direkte kommunikasjon mellom din Ring Doorbell 2 og din telefon, dette foregår i skyen. Dvs. det er wifi dekningen til din Ring Doorbell 2, samt din wifi/4G dekning på din telefon som er avjgørende. De fleste tilfeller hvor det går lang tid fra noen trykker på til du får pushmelding på telefonen dreier seg om wifi dekningen til din Ring Doorbell 2. Jo lenge unna routeren – jo tregere går det, og Ring Doorbell er faktisk ganske krevende på dette.

   I appen gjør du følgende for å sjekke: Settings – Device Health. Her finner du et Signal Strenght: Denne bør være grønn. Jo høyere tall – jo bedre. Jeg har selv Ring Doorbell 2 i mitt hus og har RSSi-59, noe som er bra. Da går det lynraskt.

   Håper dette ga deg litt mer info!

   Mvh
   Sikkerheten-selv.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.