Brannsikre kofferter fra SentrySafe

Mange av dere som kjenner litt til produktene i safe bransjen er kanskje kjent med den amerikanske giganten SentrySafe. SentrySafe er en av verdens ledende utviklere og produsenter av ulike typer safer og skap, spesielt innen segmentet brannsikker oppbevaring. SentrySafe har helt siden 1930(!!) utviklet og produsert brannsafer og skap og er en typisk stolt amerikansk industrisuksess. De fleste safene deres er fortsatt produsert i USA med over 80% av delene også fra landet over dammen.

Vi forhandler nå SentrySafe, og vi starter med å tilby de populære brannkoffertene eller brannsikre boksene som noen kaller de. Under finner du noen videoklipp hvis du ønsker å vite mer om disse brannsikre og vanntette koffertene fra SentrySafe. Dette er noe ethvert hjem bør ha, perfekte for å oppbevare viktige papirer, attester, pass, bilder osv.

En liten videointro til den nye serien med brannkofferter fra SentrySafe.

Hvordan fungerer selve brannisoleringen i brannkoffertene til SentrySafe?

De fleste av brannkoffertene fra SentrySafe er ikke bare brannsikre, de er også vanntette. Ganske utrolig, ikke sant?

Skrevet av

sikkerheten-selv.no

Sikkerheten-selv.no er hele Norges sikkerhetsbutikk på nett. Vi tilbyr et av Skandinavias største utvalg av sikkerhetsprodukter fra anerkjente leverandører over hele verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.